top of page
IMG_0872.jpeg
Информации за летната програма

Нашата летна програма ќе трае од 12 јули до 30 јули 2021 година од 8:30 до 13:00 часот.
 

Намерно се фокусираме на поддршка на нашите ученици кои најмногу се борат ова лето. Како таква, Летната програма е само покана.
 

Соработуваме и со Семејните услуги на Мартин Лутер Кинг. Тие можат да обезбедат грижа за целиот ден - студентите ќе бидат во академско програмирање со нас до 13:00 часот, а потоа ќе преминат во кампот MLKFS од 1:00 до 17:00 часот.

DSC_0897.JPG
bottom of page