top of page
DSC_0932.JPG
За нас

Нашата мисија

Училиштето за извонредност Мартин Лутер Кинг, Џуниор, ги подготвува градинките до учениците од петто одделение на Спрингфилд за академски успех и ангажирано граѓанство преку инсистирање на ригорозна, предизвикувачка работа. Училиштето ја вклучува посветеноста на д-р Кинг за највисоките стандарди во стипендијата, граѓанското учество и идеалот на саканата заедница.

Основни вредности

Promoting Social Justice
Respect
Integrity
Determination

Excellence

Резултати засновани на MCAS

image-asset (1).png
DSC_0882.JPG

Пријавете се денес

bottom of page