top of page
DSC_0911.JPG

„Интелигенција плус карактер – тоа е целта на вистинското образование“.

ДР. МАРТИН ЛУТЕР КИНГ, Џуниор.

983-9833965_icon-people-people-icon-black-png copy.png

Заедница

Училишна заедница изградена за учење.

123.png

Академици

Фокусирани на добро образование за сите.

smile.png

Среќни студенти

Нашата цел е да имаме среќно тело на студенти!

ДОБРЕДОЈДЕ СТЕ

Откријте како да се регистрирате сега

Добредојдовте

Училиштето за извонредност Мартин Лутер Кинг, Џуниор, ги подготвува градинките до учениците од петто одделение на Спрингфилд за академски успех и ангажирано граѓанство преку инсистирање на ригорозна, предизвикувачка работа. Училиштето ја вклучува посветеноста на д-р Кинг за највисоките стандарди во стипендијата, граѓанското учество и идеалот на саканата заедница.

IMG_8741.jpeg

Регистрација на билтенот

Ви благодариме за поднесувањето!

Нашите настани

216A5567.JPG

Дали сте заинтересирани да се запишете?

Контактирајте со нас денес

bottom of page